pátek 22. ledna 2010

Trochu z jiného soudku

Kucí, nedávno jsme řešili, jestli Nespresso, Nescafé či pákové espresso či co vůbec a tak pořád dokola (vidím tady jistou podobnost s rozmýšlením kolem modelů, které v nedávné minulosti muselo rozseknout až narození mladé modelářky v rodině Müllerů). Vzhledem k tomu, že žádný další potomek v naší velké modelářské rodině zatím nehrozí (nebo aspoň o žádném nevím), tak výběr domácího kávomatu nebude asi dílem kolegů/kamarádů v práci, ale dlouhodobým procesem a sledováním odborného tisku.

No a pro potěšení ducha a pomoc v rozhodování přidávám následující video:



Taky cítíte, jak to espresso krásně voní???

středa 20. ledna 2010

Key findings

Dobry vecer,

po prostudovani materialu firmy Kyosho jsem dosel k nasledujicim poznatkum:

1. vysilacka ma nejen trim plynu, ale i nastaveni citlivosti rizeni.
2. pouzity prevod je ten nejlehci ze vsech 4 moznych; tedy je nejpomalejsi
3. dodane zadni gumy jsou vysoce "lepive"
4. jsem ztracen
5. uplne ztracen

Vas Mini Z.bynek

Pro všechny teplajzníky:

Na http://www.miniz.cz/shop.php najdete, co jste hledali. Kde to postavíme? Pájo, máš volnej pokoj? Jestli ne, řeknu dneska Kubíkovi, že bude mít nájemnici. Malou, která řve a hrozně prdí.

pondělí 18. ledna 2010

Co je to?

Vítejte u dalšího kola naší oblíbené soutěžní soutěže.

Dnes tu máme skutečný velešpek. Na odpověď máte jako obvykle dvě vteřiny. Zde jsou možnosti:

a) bábovka s petrželí
b) hora Říp v měřítku N
c) prso ekologické aktivistky

Tak, děti, hádejte... teď!


neděle 17. ledna 2010

Modelování ze sněhu

Počítal jsem. Sněží především na Moravě a ve východních Čechách. To je dobře, uvážíme-li, že u nás na vsi napadlo za půl dne 15 cm. Myslím, že jsme ve středních Čechách nebo tak něco. Abych byl schopen uklidit to, co musím, musím jet rychlostí větší, než připadává. To dává smysl, ne? A to je poslední dobou cca 2 cm za hodinu. Takže uklidím-li zhruba 2,5 kubíku za hodinu, jsem tam, kde jsem začal. Něco jako když natírají Golden Gate. Musím tedy uklízet rychleji. Jenže já už nemůžu, rozumíte? Nemůžu!

Takže Kubo, sorry, druhý pokoj v iglů fakt dneska nebude..

neděle 10. ledna 2010

Padá sníh, padá sníh, poooojedeme s Traxxasem!

Tak jo, ráno rychle nabít baterku, vyměnit baterky ve vysílačce (kuwa, proč vždycky zapomenu vypnout a pak jsou baterky dead??) a tradáá ven.

Takže já mám první letošní jízdu za sebou. Asi by to na ten sníh u nás chtělo spíše buďto čtyřkolku nebo někoho, kdo bude obětavě běhat pro uvíznuté auto (náš synek, nemyslím Fífu, se sice snažil, ale nebylo to úplně ono; náš malý synek, myslím Fífu, měl zrovna polední pauzu). Anebo někoho, kdo to umí ovládat:-) Každopádně - bylo to fajn a doufám, že ještě pár baterek na sněhu vybiju (hlavně doufám, že Traxxas je opravdu vodě-odolný....).