čtvrtek 22. ledna 2015

Co dělá modelář v zimě? Aneb z jiného soudku

Až se vás jaro zeptá, co jste dělali v zimě, nevystačíte si jen s oprašováním a vylepšováním vašich dálkově ovládaných členů rodiny. V následujícím videu mám pro vás, především scale a crawler nadšence, dobrý návod, jak ukájet své choutky pěkně v teple domova, když celá rodina pěkně spí..

Objevil jsem počítačovou hru, která měla vesměs vysoké hodnocení, ale kterou, vsadím se, nikdo z vás nezná. Ona to taky není žádná mainstreamová arkáda. Tohle chce náturu a zdravou míru určité deviace. Pak vám ale zaručuji plnou spokojenost.

Napadlo vás někdy, že se dá při hraní na počítači strávit hodiny broděním se v bahně v sibiřské pustině? Navíc auty, která spravíte kladivem a bohatá naleziště ropy poblíž jsou pro ně nutností k přežití? Ve světě, kde si slovo ekologie pletou s onkologií?

Vašim cílem je převézt náklad klád z místa A do místa B. Snadné, pokud je mezi A a B silnice. Nebo aspoň pevná cesta. Nebo aspoň nějaká cesta.

Podívejte se na zdroj mých posledních bezesných nocí. Já tu řeku nakonec přebrodím..


Záchrana uvízlého šrotu (uvízlé je tu dřív či později všechno)

Jak jste si mohli všimnout Hlavní devízou je fyzikální model, simulace pohonu (špéry diferáků, 4WD), funkční a většinou životně důležitý naviják potřeba tankování a oprav, ale hlavně naprosto neomezený pohyb po mapě. Můžete jet kamkoli kudykoli. Jen vám negarantuju, že se "odkudkoli" taky vrátíte..

Doporučuje 5 ze 4 deviantů!!


Hezký večery,

Sergej Gjusmanov

1 komentář:

  1. Musím si to nenápadně koupit :-)
    Jsi nejlepší kamrad Gjusmanov

    OdpovědětVymazat