neděle 4. května 2014

Májová trilogie - Prolog

Třešně odkvétají, slunce se probojovává skrz šedé jarní mraky, děvčata všech věků a barev nechávají všechno nepotřebné oblečení doma, golfová hřiště se začínají zelenat. Teploty vzduchu dosahují místy letních hodnot a dny jsou nádherné. 

Moderní umění v podání Ricka Pampelišky a smradlavého Boba


V golfistovi ve mě vyvolává tohle období šimrání v pánvi. Modelář uvnitř ale i na hřišti přemýšlí, jak by Slash svištěl po fairwayi a jestli by HiLux vyjel z hlubokého bunkru. Celý já pak při jakékoli činnosti obdivuji slovanskou krásu na každém kroku - obzvlášť pak za horkého dne po náhlém silném dešti. Prostě krásný čas pro všechny Já v nás.

Což mě přivádí k tomuhle víkendu, na který stálo za to si počkat.


Sobotní teplota 3 stupně nad nulou a díky velké vlhkosti vzduchu vnímaná teplota těsně pod nulou. Příjemné setkání naší malé party z dob studií, která se díky plodnosti mužů a nenasytnosti žen na straně jedné a nenasytnosti mužů a plodnosti žen na straně druhé rozrostlo na neuvěřitelných 30 a víc účastníků zájezdu. O přesném počtu panují dohady, protože za celou dobu nebyl nikdo schopen spočítat všechny děti. Pořád někam lítaly a kromě toho si byly dost podobný.

Ale zpět k modelářům. Jako návnada na první díl trilogie - copak je na titulním obrázku?



Žádné komentáře:

Okomentovat